Menu Premium
Loading...

Premium: Het geheim achter de groei van Ubisoft

26/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ, Boris en Skate proberen samen erachter te komen wat het geheim van Ubisoft is. Hoe is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste game ontwikkelstudio’s van dit moment. En wat hebben zij voor keuzes moeten maken na hun oprichting in 1986 om nu hier te staan in 2016, met 20 vestigingen, in 16 landen en honderden games op hun naam. Deze Premium: Het geheim achter de groei van Ubisoft, heeft misschien het antwoord.

Met hun hoofdvestiging in de Franse plaats Montreuil, is Ubisoft het op twee na grootste bedrijf wat computerspellen uitgeeft in Europa en de op drie na grootste in de wereld (Japan uitgezonderd). Met enorme franchises op hun naam zoals Assassin’s Creed, Tomb Raider, Far Cry, Just Dance en de Tom Clancy games, heeft Ubisoft laten zien dat ze succesvolle games kunnen maken voor een groot publiek. Ubisoft is een bedrijf wat veel risico’s durft te nemen en daardoor soms ook de plank mis slaat met bepaalde games. De balans blijft dus altijd wat schuiven in het bedrijf.

JJ, Boris en Skate zitten al jaren in de games industrie en hebben daardoor Ubisoft als bedrijf zien groeien tot wat het nu is. In deze Premium: Het geheim achter de groei van Ubisoft, blikken zij terug op wat Ubisoft allemaal heeft bereikt.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch