Menu Premium
Loading...

Premium: Het belang van de E3

10/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 staat op het punt te beginnen, maar voordat de krankzinnigheid echt losbreekt en we allemaal tot in de late uurtjes de persconferenties gaan kijken (alleen thuis of met zijn allen op de GK E3 Live Party), gaan we eerst eens even wat dieper in op de beurs zelf. Jawel, nog dieper dan de IRL streams die Koos, Boris, Jelle en David de hele week met jullie delen. Je zag ze al in New York, maar nu gaan de boys helemaal los in L.A. Ze staan te popelen om al het moois van de E3 voor jullie vast te leggen. In dit item was Boris nog in Nedereland en bespreekt hij met JJ en Skate alles wat de E3 teweeg brengt, want wat is nou eigenlijk de impact van de E3? Hoe is de beurs door de jaren heen verandert en is het nog wel relevant? Om die vragen te beantwoorden hebben we de drie E3 veteranen Boris, Skate en JJ  in de studio gezet. Zie het in deze Premium: Het belang van de E3.

De E3 is aan het veranderen

Als je de E3 al een aantal jaren volgt, heb je waarschijnlijk zelf ook al opgemerkt dat er dingen aan het veranderen zijn. Waar de beurs in eerdere jaren propjevol zat met stands van iedere developer en zijn moeder, zijn er vandaag de dag nog maar een aantal stands dat op twee handen te tellen lijkt. Hoe komt dit? En waar gaat de E3 naartoe? Als je daar achter wilt komen kijk dan snel deze Premium.

Heb jij ook zo’n ontzettend veel zin in de E3? En kom jij als Premium Baas ook gezellig met ons naar de GK E3 Live Party? Partyyyy!  Vertel het ons in de comments! Daar gaan we altijd heel erg lekker op. Dus wil je van de trouwe E3-gangers horen hoe zij hun favoriete beurs elk jaar zien veranderen, kijk dan naar Premium: Het belang van de E3.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch