Menu Premium
Loading...

Premium: Heeft Battlefield 1 zijn succes te danken aan de eerste wereldoorlog setting?

15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 1 kennen we natuurlijk allemaal, maar wat is nu het succes achter deze franchise? Dat gaan JJ, Boris en Skate uitgebreid bespreken in deze Premium: Heeft Battlefield 1 zijn succes te danken aan de eerste wereldoorlog setting?

In de wereld van de shooters is het de laatste tijd erg druk geweest. En dan vooral nieuwe releases als Call of Duty: Infinite Warfare, Battlefield 1, Titanfall 2 om maar een paar te noemen. Nu is er in een eerder item al genoemd waarom games de laatste tijd slechter verkopen dan normaal. Maar de topper van dit jaar is toch wel Battlefield 1. De grote vraag is echter waarom gamers massaal overstappen op Battlefield 1. Komt dit door de compleet vernieuwde setting, namelijk de eerste wereld oorlog? Of zijn er meerdere argumenten te vinden voor het succes van deze game? JJ, Boris en Skate maken daarom een uitgebreide analyse van de shooters van dit jaar en nemen de proef op de som.

Met welke argumenten komen de heren voor het succes van Battlefield 1? En wat is hun visie op dit alles? Check dit in deze Premium: Heeft Battlefield 1 zijn succes te danken aan de eerste wereldoorlog setting? En laat natuurlijk even weten wat jouw visie hierover is in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch