Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering

03/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het weekend is begonnen en dus staat er een spiksplinternieuwe aflevering van Gamekings voor je klaar. Ditmaal staat deze in het teken van vrouwelijke games. Waar de gamesindustrie vroeger male dominated was, timmeren tegenwoordig ook een hoop vrouwelijke prominenten aan de weg. Binnen games laten vrouwelijke hoofdpersonages zich verder in de toenemende mate gelden. Zodoende hebben Steven en Shelly een top drie meest toffe vrouwelijke personages samengesteld. Benieuwd naar wat er verder komen gaat in deze nieuwe aflevering van Gamekings? Check nu  Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering!

Wolfenstein II: The New Colossus onder de loep

De Game van de week betreft deze aflevering Wolfenstein II: The New Colossus. Deze titel geldt als een van de toppers van dit gamesnajaar. JJ is uitgebreid aan de slag gegaan met de game en gaat samen met Kim en Shelly in deze aflevering aan de slag. Hiernaast wordt Koos uitgedaagd voor een nieuwe challenge. Hierin neemt hij het op tegen Boris, die zelf een game heeft meegenomen uit zijn gigantische collectie.

Hebben jullie ook zo genoten van Wolfenstein II: The New Colossus? Laat je horen in de comments onder deze Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch