Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Jan Johan Belderok
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
Google Plus Steven Saunders
03/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het weekend is begonnen en dus staat er een spiksplinternieuwe aflevering van Gamekings voor je klaar. Ditmaal staat deze in het teken van vrouwelijke games. Waar de gamesindustrie vroeger male dominated was, timmeren tegenwoordig ook een hoop vrouwelijke prominenten aan de weg. Binnen games laten vrouwelijke hoofdpersonages zich verder in de toenemende mate gelden. Zodoende hebben Steven en Shelly een top drie meest toffe vrouwelijke personages samengesteld. Benieuwd naar wat er verder komen gaat in deze nieuwe aflevering van Gamekings? Check nu  Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering!

Wolfenstein II: The New Colossus onder de loep

De Game van de week betreft deze aflevering Wolfenstein II: The New Colossus. Deze titel geldt als een van de toppers van dit gamesnajaar. JJ is uitgebreid aan de slag gegaan met de game en gaat samen met Kim en Shelly in deze aflevering aan de slag. Hiernaast wordt Koos uitgedaagd voor een nieuwe challenge. Hierin neemt hij het op tegen Boris, die zelf een game heeft meegenomen uit zijn gigantische collectie.

Hebben jullie ook zo genoten van Wolfenstein II: The New Colossus? Laat je horen in de comments onder deze Gamekings S18E13: De Female Gamer Aflevering!

Loading...
 • Geforce77

  Hadden jullie niet in de top 3 vrouwelijke game characters niet ook Aloy van Horizon Zero Dawn kunnen bespreken?

  • Tijl Van de Velde

   Het gaat om iconische vrouwelijke game characters, niet om vrouwelijke game characters die nog maar 1 jaar bestaan.

 • Steven

  Ik vind al die afleveringen zo plichtmatig overkomen. Er zit echt 0 beleving in, iets wat in webitems wel zit.

  • Kmis ook n beetje het relaxte “”hippiegevoel “”dat figuren als Melle en Vasco aan gamekings toevoegde om t allemaal wat in balans te brengen. (steven en sk8 is nie genoeg 😉 )

  • Bridgeman

   Ja heb ik ook wel een beetje onderhand. Ze zijn zo ontzettend kort, ze kunnen gewoon nergens echt diep op in gaan. Het zijn een stuk of drie verschillende onderwerpen en dat wordt er snel snel snel doorheen gejast. Terwijl in de web items kiezen ze 1 onderwerp en gaan daar een half uur / drie kwartier over lullen.

  • Harry Nak

   Ze moeten zo snel mogelijk kappen met die tv afleveringen. Echt een verspilling van geld, tijd en moeite met 4.000 kijkers.

   • Steven

    Lost zichzelf op. Welke zender zit nou op dergelijke kijkcijfers te wachten.. AT5 misschien :’)

   • Ceryl Zentveld

    waar heb je die 4 duizend vandaan? als ik het goed kan lezen hebben ze op de gehele vrijdag 24 november 24.000 kijkers gehad: https://kijkonderzoek.nl/component/com_kijkcijfers/Itemid,133/file,dp-7-561-0-p

    • Harry Nak

     Bij zo’n beetje alle voorgaande weken kwamen ze niet boven de 4.000 uit volgens kijkonderzoek.

 • Puk Plet

  13:27 leuk karakter inderdaad vanaf die hoek

 • Heb ik nou gemist *welke* game Koos en Boris spelen?

 • Tijl Van de Velde

  Wolfenstein II: The New Colossus is sowieso top 3 materiaal. JJ heeft overschot van gelijk.

 • roeland

  Ik vind dat hele mannen en vrouwen esports ding zo’n waanzinnige onzin. Je bent goed genoeg om in de top mee te draaien, of niet. Man of vrouw, whatever. Aparte divisies slaan imo nergens op.

 • Jalalala

  Geeft niet de titel van een game….Classic gk-knudde xD

 • Pascal Tettero

  ergens wel jammer dat die mensen van twitch in de uitzending komen en dan niet eenmalig.. ze krijgen alleen meer bekendheid zo en waarschijnlijk meer mannelijke fans? ik hou het wel gewoon bij gamekings verder beter zelf gamen dan kijken.
  in gaming mag er geen verschil zijn vind ik, vrouwen kunnen net zoveel gamen als mannen dus dat is niet zoals andere sporten waar bijvoorbeeld kracht voor nodig is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord