Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E11: De Tergend Moeilijke Games Aflevering

19/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zaterdagochtend wordt geopend met een nieuwe aflevering van Gamekings! Het tweede deel van het achttiende seizoen is inmiddels al een tijdje onderweg. Deze aflevering draait voornamelijk om de terende moeilijke games die deze mooie wereld rijk is. Zo is Daan langsgekomen om zijn skills in Cuphead te showen. Dit gaat hem niet bepaald soepel af, maar gelukkig krijgt hij hier raad van onze gast Denise. Uiteraard worden er in deze spiksplinternieuwe aflevering meer onderwerpen besproken en games gespeeld. Check nu Gamekings S18E11: De Tergend moeilijke games Aflevering!

Poep in de broek van Cuphead

In deze aflevering vormt de studio van het Generator Hostel te Amsterdam niet de enige plek waarvandaan vermaak en vertier geschoten is. Firstlook Festival was weer een groot succes en Gamekings zou Gamekings niet zijn als we de grootste gamebeurs van de Benelux niet hadden benut voor het maken van toffe beelden. Uiteraard mag Koos ook opdraven in deze nieuwe aflevering van Gamekings. Ditmaal neemt hij het op tegen Skate. De game waarin beide heren duelleren om eeuwige roem, is er een die gaming ooit heeft gedefinieerd. Verder gaan Koos en Skate bekijken hoe Sander Kaasjager kontschopt in Quake Champions. Steven en Kevin nemen verder de welbekende top drie voor hun rekening.

Welke games halen bij jullie het bloed onder de nagels? Laat je horen in de comments onder Gamekings S18E11: De Tergend Moeilijke Games Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch