Menu Premium
Loading...

Premium: Gamekings in LA – De laatste persconferenties (Extended)

14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede en laatste dag van de persconferenties is aangebroken en het belooft veel goeds! Vandaag zijn Microsoft, Ubisoft en Sony aan de beurt om hun nieuws met de wereld te delen. Of de heren en dame op tijd bij de persconferenties aankomen en hoe ze daar zich op hebben voorbereid zie je in deze ‘Premium: Gamekings in LA – De laatste persconferenties (Extended)’.

Shelly, Boris, Jelle, Emiel en David bereiden zich voor op de tweede dag van de persconferenties van de E3. Als eerste is Microsoft aan de beurt om haar aankomende content te showen. De HoloLens, de Xbox One S, Recore en Sea of Thieves zijn voor de Gamekings de main punten waar ze erg naar uitkijken. Na Microsoft komt Ubisoft. Boris en Shelly zijn de lucky ones die de Ubisoft persconferentie mogen bezoeken. Ghost Recon: Wildlands, For Honor en STEEP staan voor Ubisoft op het programma en dat belooft episch te worden. De hype is nog niet voorbij, want deze games mogen de presentatoren spelen tijdens de Ubisoft Play, die na de persco plaatsvindt.

Tijdens de Ubisoft persconferentie vermaken David, Emiel en Jelle zich prima in downtown L.A. met een lunch bij hun Ubisoft-joint ‘Umami’. Na de Ubisoft persconferentie zetten de heren de livestream op om de hype van Boris en Shelly te delen met de Gamekings livestream vanuit Amsterdam.

Niet getreurd! Het normale item komt later vandaag op de website. Ben je benieuwd naar deze hectische tweede en laatste dag van de E3 2016 persconferenties? Je checkt het hier in deze ‘Premium: Gamekings in LA – De laatste persconferenties (Extended)’!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch