Menu Premium
Loading...

Premium: Gamekings in LA – De eerste persconferenties (Extended)

13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de aankomst op LAX en de eerste dag in Los Angeles is het tijd voor dag 1 van de persconferenties. Vandaag staan EA en Bethesda op de planning en Boris heeft het voorrecht om de eerste persconferentie bij te wonen, namelijk die van EA! Later deze dag is het tijd voor de persconferentie van Bethesda, maar hoe gaan Emiel en Boris die persconferentie bekijken? Je ziet het hier in ‘Gamekings in LA – De eerste persconferenties (Extended)’.

Terwijl Boris de EA E3 2016 persconferentie bekijkt, gaan David en Emiel Koreatown in. Dit avontuur laten ze leiden door – daar komt het – een flesje water. Natuurlijk kunnen ze niet Koreatown in op een lege maag, dus halen de heren wat te eten en houden ze een urban picknick.

Boris is niet de enige die zich laat volstromen met informatie; ook Shelly en Jelle stellen zich open voor meer games. Zij bezoeken namelijk de presentatie van Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Ook zijn de dame en heren na de Bethesda personferentie naar een optreden geweest van niemand minder dan Blink-182!

Sit back, relax, wrijf het slaap uit je ogen na de late persconferenties van gisteravond en check deze ‘Gamekings in LA – De eerste persconferenties (Extended)’!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch