Menu Premium
Loading...

Premium: Gamekings in LA – Aankomst en de Eerste Dag (Extended)

12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeuuujjj! We zijn ook in 2016 loeihard in Los Angeles om verslag te doen van de E3! Echter is de beurs officieel nog niet open en krijgen we later vandaag pas te maken met de eerste persconferenties en dus hebben Boris, Shelly, David, Jelle en Emiel een dagje rustig Los Angeles kunnen verkennen. Je ziet de aankomst en de eerste dag van de dame en heren in ‘Gamekings in LA: Aankomst en de Eerste Dag’.

De reis begint op Schiphol, waar het vijftal zich verzameld om een lange reis af te leggen naar Los Angeles. Eerst wordt er gevlogen naar Houston, waar een dramatische overstap plaatsvindt om richting LAX te gaan. De presentatoren herstellen hier echter prima van, als ze de eerste foodtruck zien en het epische appartement binnentreden. De volgende ochtend begint de voorbereiding op Goodmorning LA, waarna Shelly, Boris, David, Jelle en Emiel besluiten om het even flink op een shoppen te gaan zetten in Los Angeles. Ze hadden hier gisteren ook nog prima de tijd voor, want tijdens de komende dagen gaat het natuurlijk volledig los in Los Angeles tijdens de E3!

Ga er dus lekker even voor zitten en bereid je voor op de ervaring die de dame en heren hebben in Los Angeles in dit eerste item vanuit de altijd (of toch niet?) zonnige stad.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch