Menu Premium
Loading...

Premium: Filmkings over Venom en Star Wars Episode VIII: The Last Jedi

28/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Filmkings is terug! Shelly en Koos zijn de studio ingedoken om het laatste filmnieuws met jullie te bespreken. Het weekend was niet bepaald zonnig te noemen. Dit gaf Koos en Shelly de gelegenheid lekker binnen te zitten en het filmnieuws op de voet te volgen. Zo bespreekt het duo de nieuwe Marvel-film Venom. Een kortgeleden vrijgegeven behind-the-scenes video laat zien dat acteur Tom Hardy zich flink in het zweet werkt voor zijn hoofdrol in Venom. In de film speelt Hardy de rol van Eddie Brocke, die in het verhaal het slachtoffer is van Spiderman’s aartsvijand. Benieuwd naar wat Koos en Shelly hierover te zeggen hebben? Check nu deze Premium: Filmkings over Venom en Star Wars Episode VIII: The Last Jedi!

Venom tof genoeg voor een solo-film?

Hierna gaan Shelly en Koos een tweetal trailers bekijken. Een hiervan betreft die van 12 Strong. 12 Strong volgt het eerste Special Forces-team dat na 9/11 op missie ging naar Afghanistan. De groep sluit een verbond met een Afghaanse Warlord in de strijd tegen de Taliban. Koos en Shelly leggen hun indruk voor aan het Gamekings-publiek en gaan uiteraard in discussie. Hierna is het tijd voor een iets ‘lichtere’ trailer, namelijk die van animatiefilm Smallfoot. Deze vertelt het verhaal van een Yeti die in aanraking komt met de mensheid. Gelukkig kun je Shelly wel wakker maken voor een toffe animatiefilm. 

Met het naderen van The Last Jedi komt Star Wars bijna wekelijks aan bod. Ook ditmaal is er veel nieuws rondom de film. Zo is er een nieuwe TV-sport online verschenen die flink wat details aan het oppervlak brengt. Verder heeft Mark Hamill uitlatingen gedaan die bij sommigen in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Check nu deze Premium: Filmkings over Venom en Star Wars Episode VIII: The Last Jedi met Koos en Shelly!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch