Menu Premium
Loading...

Premium: Filmkings over The Incredibles 2 en Star Wars

22/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings staat ontzettend voor je klaar! Ditmaal zijn Koos en Shelly aangeschoven om het filmnieuws op te lepelen. Uiteraard schromen ze niet hun mening over de gebeurtenissen te verkondigen. Deze week opent het duo met een nieuwtje over DC’s Justice League. De film is uit en fans zijn over het algemeen niet helemaal tevreden. Eerder kwam naar buiten dat Warner Bros. de film per se onder de twee uur wilde houden. Zodoende zijn er vlak voor de release ruim vijftig minuten weggeknipt. Fans balen ervan en willen via een petitie de originele versie van regisseur Zack Snyder afdwingen. Uiteraard blijft het hier niet bij wat betreft het nieuws. Check nu deze Filmkings over The Incredibles 2 en Star Wars!

The Incredibles 2 roept jeugdsentiment op

Hierna gaan de heer en dame in op nieuws omtrent Star Wars Epispde VIII: The Last Jedi. De release van de film komt steeds dichterbij en dus is elk klein nieuwtje een druppel op een gloeiende plaat. Ditmaal betreft het nieuws over de speelduur. Wanneer Koos en Shelly hun relaas over Star Wars tot een einde hebben gebracht, schakelen ze door naar een trailer. Hype! The Incredibles 2 is aangekondigd voor de zomer van 2018. De eerste The Incredibles dateert alweer uit 2004. De film is destijds goed ontvangen, maar van een sequel was het tot nog toe nooit gekomen. Veertien jaar na dato zien fans dus alsnog hun wens in vervulling gaan. 

Uiteraard blijft het hier niet bij. Shelly en Koos hebben nog meer voor jullie in petto. Wat is jullie mening over een nieuwe The Incredibles ? Koester je net zulke warme herinneringen aan de Pixar-film als veel anderen, waaronder Shelly? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Filmkings over The Incredibles 2 en Star Wars!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch