Menu Premium
Loading...

Premium: Doen race games er nog wel toe?

14/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Knallende uitlaten, slippende banden en de spannende races. We gaan het in deze discussie hebben over het race genre. Het is JJ namelijk opgevallen dat er tien jaar geleden veel meer race games uitkwamen dan in 2016. Wat is er met de game generatie gebeurd? JJ, Skate en Karim nemen een duik in het verleden in deze Premium: Doen race games er nog wel toe?

Wie is er nou niet groot geworden met race games. Als je vroeger je console wilde showen aan je vrienden, ging je een race game spelen, want die hadden de mooiste graphics. Tegenwoordig lijkt het racen in sandbox games bijna populairder te zijn, zoals in Watch Dogs 2 of GTA V. Vroeger stonden we te juichen als er een nieuwe race game aangekondigd werd, maar ook dat is nu verdwenen. Zou het komen omdat de game generatie aan het veranderen is?

De heren hebben allemaal hun eigen mening over de stelling, maar hoe kijken jullie er tegen aan? Doen race games er nog wel toe of worden ze langzaam maar zeker opgeslokt door de grote open wereld games? En zou het race game genre weer een opkomst kunnen maken met VR? Laat je reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch