Menu Premium
Loading...

Premium: Geld verdienen met je videokaart? Bouw een mining PC

01/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals menig trouw Gamekings-kijker weet is Boris een fanatiek aanhanger van het fenomeen Bitcoin. Zijn liefde voor de digitale gedecentraliseerde munteenheid kwam al meerdere malen tot uiting in verschillende Coinkings. Hierin ging Boris samen met een aantal gasten dieper in op het fenomeen bitcoin. Op deze manier kregen Gamekings-kijkers een goed idee van een van Boris zijn grote passies. Na Coinkings is er dik drie maanden geleden ook een item over het fenomeen mining online gekomen. Hierin bespraken Steven en Boris deze opkomende rage. In dit Premium item wordt op deze reeks aan items voortgeborduurd. Steven, Boris en Blammo-techman Kevin zijn de afgelopen tijd aan de slag gegaan met een dikke mining PC. In dit item bespreken ze hun resultaten en brengen ze hun liefde voor het onderwerp onder woorden. Check nu Premium: Geld verdienen met je videokaart? Bouw een mining PC!

Nog nooit vergde een item zo ontzettend veel voorbereiding

Zoals Boris, Kevin en Steven al aangeven heeft een item nog nooit zoveel voorbereiding gevergd. Niet gek ook, met een onderwerp zo gecompliceerd als deze. De heren barsten driekwartier lang los over cryptocurrencies en het minen ervan. Voor de duidelijkheid, we hebben het hier over digitale valuta’s. De enige manier om deze valuta’s te genereren is door het berekenen van ingewikkelde wiskundige formules. Die formules zijn transacties die plaatsvinden in het netwerk. Door die transacties te berekenen word je uiteindelijk beloond met de desbetreffende coin die je aan het minen bent. De kracht van je GPU bepaalt dus in welke mate je ‘rendement’ boekt. Of beter gezegd, hoe snel je cryptocurrency verkrijgt. Volg je het nog?

Zijn jullie inmiddels al in de wondere wereld van bitcoin gedoken? Wat vinden jullie van het fenomeen mining? Laat je horen in de comments onder Premium: Geld verdienen met je videokaart? Bouw een mining PC!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch