Menu Premium
Loading...

Premium: De Top 5 best bekeken films van 2017 in Nederland

17/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is dat ineens? Een lijstje met de 5 best bekeken films in Nederland? Het jaar is nog lang niet voorbij, maar toch zorgt de huidige top 5 van 2017 voor de nodige discussies op de redactie. Vooral David en Jelle hebben het een en ander te zeggen over de ‘top’ 5. Of ze het eens zijn met het lijstje, of zelf iets heel anders hadden verwacht, zie je in deze Premium: De Top 5 best bekeken films van 2017 in Nederland!

Wat staat er in de top 5?

Het zou makkelijk zijn om de top 5 best bekeken films hier te droppen, maar dat doen we natuurlijk niet. Toch kunnen we je verklappen dat er aardig wat verrassingen tussen staan. David en Jelle hebben naast de voorgeschotelde lijst natuurlijk ook hun eigen top 5 van dit jaar. Er zijn dit jaar namelijk al aardig wat films uitgekomen en er staan er ook nog genoeg op de planning. Get Out, Fast & Furious 8, Logan of misschien toch 50 Shades Darker? De mannen hebben elk hun eigen smaak, die een beetje anders is dan de smaak van de gemiddelde bioscoopganger in Nederland.

Voordat je in de comments losgaat over de top 5 best bekeken films van 2017 in Nederland, moet je er wel rekening mee houden dat de ene film een veel groter publiek aantrekt dan de andere. Een film als Get Out zal daardoor ongetwijfeld minder vaak bekeken zijn dan het visuele spektakel in Fast & Furious 8. Met de lijst van Nederland en de lijst van David en Jelle, is het natuurlijk de vraag wat jouw mening is. Ben jij het eens met dit rijtje? Hoe ziet jouw top 5 van 2017 er tot nu toe uit? Check deze Premium: De Top 5 best bekeken films van 2017 in Nederland en laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch