Menu Premium
Loading...

Premium: De toekomst van de console

16/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2017 lijkt het jaar te worden van de nieuwe reeks consoles. Zowel de Nintendo NX als Project Scorpio worden medio 2017 verwacht en de PlayStation Neo zal dit voorbeeld volgen. Omdat alle drie de consoles zijn bevestigd, is het speculeren in de media al geruime tijd aan de gang en ook hier op de Gamekings redactie houden deze ontwikkelingen de gemoederen bezig. Vandaar dat JJ, Emiel en stagiair Mo de diepte in duiken in deze Premium: De toekomst van de console!

Afgelopen E3 baarde Microsoft toch opzien door naast de Xbox One S ook de Project Scorpio aan te kondigen. Volgens analisten een niet bijster slimme zet, maar de vraag is dan ook wat de toekomstige koers is die Microsoft wil gaan varen met deze nieuwe console, als het al een console is. Sony had twee weken voor de E3 al aangegeven, in de vorm van Andrew House, dat de PlayStation Neo wel degelijk bestaat. Van een officiële aankondiging, in de vorm van een persconferentie of presentatie, is vooralsnog geen sprake geweest. De heren bespreken de mogelijke strategieën van de beide partijen en lichten uit wat hun tegen de borst stuit en welke van de twee een duidelijke visie nastreeft.

Daarnaast heeft JJ sappig nieuws omtrent de Nintendo NX. JJ heeft namelijk vanuit betrouwbare bron gehoord wat de NX zal zijn en dus kan het officiële speculeren beginnen. Nintendo laat namelijk vooralsnog weinig tot niets los over de Nintendo NX en het wachten is dan ook op officieel nieuws vanuit het Japanse bedrijf.

Een heleboel speculatie op de zaterdagmiddag, maar dat mag de pret zeker niet drukken! Geniet van ook van een interessante discussie in deze Premium: De toekomst van de console en laat even in de comments weten wat jij verwacht van de nieuwe consoles!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch