Menu Premium
Loading...

Premium: De titanenstrijd tussen FIFA en PES

05/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals menig Gamekings-kijker weet, is JJ al jaren een verstokt FIFA-speler. De Gamekings-veteraan brengt vrijwel elke avond door met controller in de hand en FIFA in de console. Zodoende is de release van een nieuwe voetbalgame een van de hoogtepunten van JJ’s gamejaar. Koos heeft plaatsgenomen naast de meest fanatieke FIFA-speler van de redactie. Hij is juist een groot fan van de Pro Evolution Soccer-serie. De kersverse presentator van Gamekings is echter niet te beroerd om deze nieuwe FIFA een eerlijke kans te geven. Op basis van hun ervaringen gaan  JJ en Koos nu de discussie aan. Welke presentator en game komen als winnaar uit de bus? Check nu Premium: Premium: De titanenstrijd tussen FIFA en PES!

FIFA in de hoek waar de klappen vallen

Binnen het sportgenre is in Nederland de aandacht vooral gevestigd op de grote voetbalgames. Ondanks dat een serie als 2K’s NBA2K door de media steevast wordt geprezen, is het voor games die niet de voetbalsport betreffen moeilijk om voet aan de grond te krijgen. De eeuwige strijd tussen FIFA en PES leeft ook dit jaar weer. Maar kijkend naar de harde cijfers moet worden geconcludeerd dat er van een echte strijd eigenlijk geen sprake is. FIFA staat bijna ieder jaar op nummer 1 in de Nederlandse verkooplijsten. Dit betekent echter niet dat PES ook in kwalitatief opzicht onder doet voor de grote concurrent. Zo was de media vorig jaar enthousiast over PES 2017, terwijl FIFA toch wat meer kritiek te verduren kreeg.

Hebben jullie PES 2018 en FIFA 18 al uitgebreid onder handen genomen? Zo ja, wat is jullie mening? Ga jij dit jaar aan de slag met FIFA of PES? Of ben jij iemand die erin slaagt om beide games fanatiek te spelen? Laat je horen in de comments onder Premium: De titanenstrijd tussen FIFA en PES!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch