Menu Premium
Loading...

Premium: De magie van Pokémon

14/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom in de virtuele wereld van één van de meest besproken games van nu en vroeger. Jawel! JJ, David en Karim gaan het hebben over Pokémon! Waar gaat deze hype in de wereld nou over en waar komt het vandaan? Dat wordt allemaal duidelijk in deze Premium: De magie van Pokémon!

De oprichter van Pokémon, genaamd Satoshi Tajiri, had een passie voor insecten en verzamelde die dan ook in zijn kindertijd. Jaren later heeft hij zijn visie doorgevoerd in de eerste Pokémon-game in 1996. Pokémon Red and Blue kwamen toen uit op de Nintendo Game Boy. Wat in de mensheid wordt zo aangetrokken tot het idee van het verzamelen, upgraden en het vechten met ‘fluffy beestjes?’ Er zijn genoeg andere games die dezelfde aspecten toepassen, maar lang niet zo succesvol zijn als Pokémon.

JJ wil graag alles weten van de echte Pokémon fans David en Karim, die al vanaf hun kindertijd zijn opgegroeid met deze gekte. Hoe groot is Pokémon nou eigenlijk en tot hoe ver gaan ze? Pokémon GO is namelijk al dicht bij de realiteit en wordt dan ook erg serieus genomen door vele spelers. Zo zijn er verzamelplaatsen in Nederland waar honderden tot duizenden mensen per dag op af komen.

Luister met de heren mee en laat weten wat jouw link is met Pokémon, deel het in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch