Menu Premium
Loading...

Premium: De Eerste E3-Beursdag

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De persconferenties zitten erop en de E3 is nu dan echt officieel van start gegaan! Waar het tweede en derde dagboekitem in het teken stonden van de persconferenties, betreden de mannen vandaag de heilige grond van de E3-beursvloer. Check het in deze Premium: De Eerste E3-Beursdag!

De fijne kneepjes van de journalistiek

Hoewel Jelle, David en vooral Boris doorgewinterde E3-rotten zijn, is het voor Koos natuurlijk zijn eerste E3. Daarom zullen de boys uitgebreid stilstaan bij Koos z’n ontmaagding: hoe voelde zijn eerste stapjes op de beursvloer? Het is niet alleen de eerste keer E3 voor Koos, want ook zijn ‘journalistieke’ carrière is pas net opgebloeid. Een ware gamejournalist doet er alles aan om als eerste aan informatie te komen. Check dus hoe Koos leert verschillende trucjes toe te passen om zo effectief mogelijk verslag te kunnen doen van de E3.

Games, games en nog eens games!

Het draait deze E3 natuurlijk niet allemaal om Koos z’n eerste keer, maar om GAMES! Aangezien Ubi met een sterke persconferentie op de proppen kwam, zijn de mannen benieuwd naar de games die bij de Ubi-stand te zien zijn. Wat vinden zij bijvoorbeeld van de samenwerking van Nintendo en Ubi in Mario + Rabbids Kingdom Battle? Met een duidelijke aanwezigheid van Assassins Creed: Origins mag het ook geen verrassing zijn dat David daar maar al te graag op af vliegt. Hij zal het druk krijgen, omdat hij ook een controller in zijn handen geduwd krijgt om Destiny 2 te checken. Is dit dan eindelijk een jaar dat David ook lekker aan gamen toekomt?

Check dus snel deze Premium: De Eerste E3-Beursdag als je benieuwd bent welke games de mannen gecheckt hebben. Volg ons op Twitch en Instagram om live op de hoogte gehouden te worden van al het lekkers op de beursvloer. Oh, en vergeet niet je liefde voor onze strijder #DaveTheBrave te delen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch