Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: De befaamde track van Jelle en Beganie Beatz

08/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden ging Jelle langs bij Beganie Beatz! Aldaar doken beide heren de studio in om een mooie track te maken. Creatief als ze zijn, zat het perfectionisme ze in de weg. Het is daarom niet gelukt om op die bewuste dag in het zuiden des lands de track de hitlijsten te laten bestormen. Het muzikale pareltje van Jelle en Beganie zal in dit item eindelijk door het trouwe Gamekings-publiek beoordeeld kunnen worden. Benieuwd naar hun creatie? Check nu Premium: De befaamde track van Jelle en Beganie Beatz!

Beganie en Jelle zijn content

Zoals Armando aangeeft zaten er aardig wat haken en ogen aan hun nieuwe nummer. In een eerder item heb je al kunnen zien dat Jelle langs ging bij Armando. De heren zijn toen aan de slag gegaan met de pleuris vette soundtrack van The Elder Scrolls V: Skyrim. Zowel Jelle als Armando hebben honderden uren in de Bethesda-game gestopt en hun liefde voor de titel is dan ook onvoorwaardelijk. De epische muziek die opkomt wanneer je als speler een draak tegen het lijf loopt in, staat in het geheugen van menig Skyrim-fan gegrift. Het is dan ook niet gek dat de keuze van Jelle bij het maken van een nieuwe track op deze memorabele soundtrack viel.

Welke rol speelt muziek voor jou tijdens het game? Tast het daadwerkelijk de ervaring aan? Of is dit volgens jullie voor iedereen anders? Laat  horen wat je van Jelle en Armando hun track vindt onder Premium: De befaamde track van Jelle en Beganie Beatz!

De track van Jelle en Armando kan hier worden gedownload!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch