Menu Premium
Loading...

Premium: David en zijn verzamelwoede voor figurines

26/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hadden het beloofd. Premium gaat de komende maanden meer en nieuwe content brengen. Vandaag doen we opnieuw eenĀ duit in dat zakje. Voor het eerst vertellen redacteuren van Gamekings meer over hun verzamelwoede. David trapt de serie af met een Premium over zijn liefde voor figurines.

De beste man heeft er inmiddels namelijk al een shitload van verzameld. Zoveel dat hij de verzameling over drie locaties moet verspreiden. Anders kan hij het niet kwijt. Deze verzamelwoede kost hem soms zelfs bijna zijnĀ relatie.

Japanse stijl of Westers?

Figurines dus, of zoals interviewer JJ altijd geringschattend zegt, ‘poppetjes’. Je hebt ze in vele soorten en maten. Doorgaans hou je van het ene soort, terwijl het andere soort je niks doet. Welk type zou David het tofst vinden? Puur Japans, of kunnen Westerse, meer realistische figurines, hem ook boeien? En is het enkel game-gerelateerd of juist vrijwel allemaal gebaseerd op de wereld van de superhero’s. Je ziet het allemaal in deze popperige Premium over de de figurines-verzameling van David.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch