Menu Premium
Loading...

Premium: Dag 2 op de E3-Beursvloer

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe dag, een nieuwe shitload aan games, mede mogelijk gemaakt door de boys in L.A.! Dit keer geen ontmaagdingen meer, maar de ene na de andere game waar Boris, David, Jelle en Koos mee aan de slag kunnen. Je ziet dat en natuurlijk veel meer in deze Premium: Dag 2 op de E3-Beursvloer!

Boris en Mario, gaat dat wel samen?

De tweede dag op de beurs is alles behalve rustig rondlopen en om je heen staren, want er staan veel afspraken op de planning. Zo gaan Boris en Koos naar Nintendo, waar zij Super Mario Odyssey hebben gecheckt. Steven was als de dood dat Boris de nieuwste Mario game zou gaan spelen, en nu lijkt het erop dat zijn vrees waarheid wordt. Boris vertelt kort wat hij ervan vindt, maar bewaart meer dan genoeg voor de Super Mario Odyssey E3 2017 Preview. Ondertussen is Jelle naar de presentatie van een potentieel pareltje gegaan, namelijk Kingdom Come: Deliverance. De indie-titel gooit al enige tijd hoge ogen bij veel gamers en Jelle is geen uitzondering. Wat vindt hij van de game? Is dit de realistische Middeleeuwen-game waar onze Skyrim- en Witcher-liefhebbers op wachten?

Gekkigheid op de beursvloer

Naast de vele bekende titels, zijn er elke E3 ook titels speelbaar waar weinig mensen ooit van gehoord hebben. Zo wordt Boris giga-enthousiast van een waterpistolengame en zijn er titels waarvan hij de naam niet helemaal begrijpt. Wat betreft gekkigheid kun je genoeg verwachten dus. Helemaal wanneer de term ‘titty ninjas’ voorbijkomt, hebben David en Jelle zo hun theorieën over wat de term precies betekent.

Mocht je benieuwd zijn naar de uitgebreide mening die onze mannen hebben over de games die zij gespeeld hebben? Hou dan de site in de gaten voor alle E3 2017 Previews en natuurlijk de eerdere dagboekitems. Zie hier het grote Gamekings E3-schema om precies te zien wat er tot nu toe allemaal online staat. Zorg dat je nu in ieder geval deze Premium: Dag 2 op de E3-Beursvloer checkt en laat jouw mening horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch