Menu Premium
Loading...

Premium: Couch Co-Op games worden nog te weinig gemaakt

08/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het echte leven wordt met de dag individualistischer. Daarom vinden we het bij Gamekings leuk om af en toe een zogenaamde ‘couch Co-Op game’ te spelen. Gezellig met zijn tweeën, drieën of vieren op de Chesterfield bank en dan met elkaar de digitale wereld in. Chips, fris en bier erbij. Helaas neemt het aantal offline co-op-games snel af. En dus is het tijd voor een pittige discussie in Premium: Couch Co-Op games worden nog te weinig gemaakt.

Ga maar na, welke game kun je nu nog samen met zijn twee, laten we het bescheiden houden, spelen? Alles is tegenwoordig online. En online is tof hoor, maar soms ook ietwat ongezellig. Samen met een maat of vriendin een spannend avontuur beleven is, volgens ons, minstens net zo leuk.

Veel games hebben niet of nauwelijks nog een echte co-op mode. En als ze die al hebben, dan is deze vaak competitief. Oftewel splitscreen (of op één scherm) tegen elkaar battelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Street Fighter, maar samen door een fantasievolle wereld wandelen, vechten en speuren… Waarom kun je de epische avonturen van The Witcher of Mass Effect niet gewoon samen beleven? Kan dat technisch niet? Heeft het een financiële reden of zijn wij de enige gamers die dit tof zouden vinden? We bespreken het in deze Premium: Couch Co-Op games worden nog te weinig gemaakt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch