Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Boris en JJ nemen de Nacon Revolution Pro 2 PS4 Controller onder de loep

08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Plotseling keihard een nieuw item voor je kiezen op Gamekings.tv! Naast het terugkeren van Techkings, willen we zo nu en dan ook toffe hardware gaan reviewen. Ditmaal nemen Boris en JJ de Nacon Revolution PS4 Pro 2 onder de loep. Boris is deze speciale controller voor de PS4 gaan testen naar aanleiding van zijn tegenvallende ervaringen met de standaard PS4-controller. De Gamekings-veteraan laakt vooral de kwaliteit van die ‘hendel der gaming’. Verder beviel de XBOX One Elite controller hem dermate goed, dat hij op zoek was naar een soortgelijke oplossing voor zijn PlayStation 4. JJ heeft naast Boris plaatsgenomen om zijn mening over het fenomeen third party controllers te delen. Check nu Premium: Boris en JJ nemen de Nacon Revolution Pro 2 PS4 Controller onder de loep!

Boris niet blij met de standaard PS4-controller, de Nacon Revolution Pro 2 biedt meerwaarde

Nacon spreekt in hun communicatie rondom de Revolution Pro 2 vooral over het verbeteren van je prestaties. Zodoende target het op esporters. Dit beeld wordt met de implementatie van een PC-modus alleen maar bevestigd. De Nacon Revolution Pro 2 PS4 Controller is voorzien van een hoop toeters en bellen. Zo beschikt het over aanpasbare joysticks met een amplitude van maar liefst 46°. Verder kan men aan de slag met geavanceerde richtingstoetsen, een verbeterd touch pad, vier sneltoetsen en twee aanpasbare vibratiemotoren. Boris lepelt in deze bespreking onder begeleiding van een promotiefilmpje het totaalpakket aan zogenoemde toeters en bellen op. Daarbij gaat hij in op zijn ervaringen met de Nacon Revolution Pro 2 controller.

Hoe belangrijk is een geavanceerde controller voor jullie? Vinden jullie de standaard PS4-controller, net als Boris, van een slechte kwaliteit? Laat je horen in de comments onder Premium: Boris en JJ nemen de Nacon Revolution Pro 2 PS4 Controller onder de loep!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch