Menu Premium
Loading...

Premium: Boardkings Take the Galaxy

02/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeej! De zomervakantie is begonnen. En waar kan je altijd op rekenen in de Nederlandse zomervakantie? Op Regen! Fucking kut. Maar ja wat doe je eraan? Bordspelletjes natuurlijk! Tijd voor gezelligheid en samen zijn met je favoriete gamers. Laat het nu toevallig zijn dat Steven, Jelle, David en Koos samen in de studio zitten en gezellig een potje Take the Galaxy gaan spelen. Join de mannen aan de game tafel en krijg een sneak peak van deze gloednieuwe card game in Premium: Boardkings Take the Galaxy.

Steven heeft een prototype pack meegekregen om aan de andere boys te laten zien

Take the Galaxy begon als een Kickstarter die op dit moment succesvol behaald is. Blijkt dus dat er flink wat vraag is naar vette card games. Waar ze 7200 euro nodig hadden hebben ze uiteindelijk met 3000 euro meer, hun doel ruim gehaald. Best wel tof voor Nederlandse makelij.  Met behulp van maar liefst 263 backers stond de teller uiteindelijk op 11200 euro.

Eigenlijk is de game nog helemaal niet uit, maar regelneef Steven kent de maker en heeft een prototype pack meegekregen om aan de andere boys te laten zien. EIegenlijk verloopt het spel niet helemaal eerlijk, want Steven heeft het al gespeeld en les gekregen van de creator himself. Alsnog wagen de noobs een poging om Steven omver te blazen.

Jawel ouderwetse gezelschapsspelletjes in de studio, behalve dat de game gloednieuw is. Beleef de verovering van planeten onder het genot van bier, chips wortels en het dubieuze Belgisch schudden van Koos. Lekker kaarten tappen, elkaar beschuldigen van vals spelen en op de tafel slaan. Je kent het wel. Zoveel boardgames, zo weinig tijd. Wat zijn eigenlijk jou favoriete boardgames en welke games wil je de gezelschapsbeesten van de redactie zien spelen? Laat het weten in de comments. Misschien gaan we dat dan spelen. Maar voor nu kan je je kostelijk vermaken met Premium: Boardkings Take the Galaxy.

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch