Menu Premium
Loading...

Premium: Board game special – Pandemic

25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Amsterdam heeft het onlangs ervaren, een stroomstoring… Dan kun je lekker gamen op je console en dikke televisie wel even vergeten. Voor dit soort momenten is het dan een goed idee om even op zolder te kruipen en die old school board games te voorschijn te halen. Shelly, Jelle, David en Steven houden in ieder geval wel van ouderwets bordspelletjes spelen, zodoende proberen we een nieuw concept, check deze┬áPremium: Board game special – Pandemic!

Shit als Monopoly, Risk en Catan gaan we niet zien hier. Wij gaan gelijk voor echte hardcore games en ditmaal met niets minder dan een coop board game. Voor jullie dus een potentieel nieuwe rubriek, genaamd Boardom. Pandemie, ofwel Pandemic, want in het Nederlands klinkt het echt tergend, is een bordspel waarin je samen moet werken om de wereld te redden van een epidemie. Ziektes verspreiden zich en iedere speler moet zijn rol vervullen, om deze nare ziektes te genezen en daarmee de mensheid te redden. Het spel wordt in ieder geval wel uitgelegd voor de kijkers die nieuw met dit bordspel zijn, maar daarnaast is het natuurlijk hilarisch om deze club idioten te zien samenwerken.

Kunnen de Gamekings hun strijdlustigheid en competitiviteit opzij zetten om samen de wereld te redden?! Je ziet het in deze┬áPremium: Board game special – Pandemic. Laat ons natuurlijk ook weten of jullie vaker dit soort items willen zien en wat voor nieuwe bordspellen we kunnen uitproberen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch