Menu Premium
Loading...

Premium: Behind the Scenes bij het Destiny 2 Beta Event

27/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een kleine week geleden dat Team Gamekings een wedstrijd moest spelen tijdens het Destiny 2 Beta Event, maar deze beelden hadden jullie nog van ons tegoed. We geven je een kijkje achter de schermen, waar onze spelers je meenemen in de aanloop naar hun wedstrijd. Hoe de hele avond is verlopen, zie je in deze Premium: Behind the Scenes bij het Destiny 2 Beta Event!

Een middagje inspelen

De middag begon rustig, aangezien het hele evenement nog opgebouwd moest worden. Dat gaf vroegkomers David en Daan mooi de gelegenheid om in te spelen. Dat was ook wel nodig, aangezien zij samen met Steven en Shelly de nieuwste multiplayer mode Countdown gingen spelen. Deze modus lag Team Gamekings niet helemaal lekker, dus terwijl Blammo’s evenementenjongens en -dame druk aan het opbouwen waren, zaten de luilakken met een controller in hun handen om Countdown te oefenen.

Geen smoesjes

Na het avondeten was het dan eindelijk zover: het evenement ging van start. Toch moest Team Gamekings geduld hebben, want zij zouden pas als allerlaatst hun skills showen aan het grote publiek. Met een open bar gedurende het event kan je al enigszins verwachten wat er vervolgens gebeurde. Er werd hier en daar een biertje genuttigd en voordat je het wist, verdwenen de Destiny skills als sneeuw voor de zon. Tijd voor smoesjes was er alleen niet, want het moment van de waarheid kwam steeds dichterbij. Met enkele pre-match rituelen probeerden de leden van Team Gamekings nog te redden wat er te redden viel. Of dat gelukt is, zie je in dit item (of heb je al gezien in de livestream natuurlijk).

Ben je benieuwd hoe David, Daan, Shelly en Steven het evenement hebben ervaren? Check dan snel deze Premium: Behind the Scenes bij het Destiny 2 Beta Event en laat in de reacties horen wat jij van deze behind the scenes-beelden vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch