Menu Premium
Loading...

Premium Bazen gaan een hete december tegemoet op Gamekings.tv

01/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar werken we bij Gamekings in de maand december nog iets harder dan normaal om al onze Premium Bazen extra fijne Feestdagen te bezorgen. Dat doen doen we door een dubbele dosis mooie en feestelijke Premium content te serveren, zodat je tijdens jouw vrije dagen over een volle bak content beschikt om lekker te bekijken of naar te luisteren. Dit jaar gaan we de dikste productie ooit draaien. Hoe we het gaan flikken, weten we nog niet, wel dat het gaat lukken. En dan zit je er in de koude decembermaand warmpjes bij.

Ter ere van 25-jarig bestaan PlayStation organiseren wij… de X-Week

In dit item licht JJ alvast een tipje, of zeg maar beter een tip van de sluier. Er komen in december twee themaweken, waarvan er eentje eigenlijk krap twee weken duurt. Het eerste thema vind je al meteen in de eerste week van december terug. Omdat PlayStation 25 jaar bestaat zetten we een X-Week op. Gewoon omdat het kan. Met een week lang mooie terugblikken op de good old times met de Xbox en Xbox 360. Smullen dus. Het tweede thema is ‘Eindejaars’. En dat betekent 9 mooie eindejaarsinterviews, afgenomen door Melle. Inclusief natuurlijk de befaamde persoonlijke top 10’s. We kijken daarnaast in een flink aantal items ook terug op onder andere de beste films, tech, games van het decennium, Indie-games en de slechtste games van het jaar.

Gamekings begint het nieuwe jaar sportief met ‘Het Fitness Item’ van JJ

En dan zijn we er nog lang niet. Er zijn ook een aantal nieuwe rubrieken, een hele speciale Peepshow, een feestelijke Trailer Trash en, jawel, er komt weer een Nerd Culture. We sluiten alles af op 1 januari met het langverwachte fitness-item van JJ, zodat je op Nieuwjaarsdag meteen het spekvet van de oliebollen en de bierpens kunt wegtrainen. Het steunen van Gamekings is nog nooit zo leuk geweest!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch