Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Battlerite: Een onderschat pareltje?

Google Plus Jan Johan Belderok
09/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weer buiten verraad dat de winter aanstaande is. Gelukkig worden onze harten verwarmt door alle toffe games die eraan zitten te komen, en al uit zijn. Al dat nieuwe moois om ons heen, wil niet zeggen dat we geen aandacht meer hebben voor wat oudere games. Zodoende zijn Sjaak en JJ de studio ingedoken om het te gaan hebben over Battlerite. De originele release van de game van Zweedse makelij, dateert alweer van meer dan een jaar geleden. Destijds ging de titel van ontwikkelaar Sunlock Studios een beetje aan ons voorbij. We schromen echter niet om onze fout in te zien en naar aanleiding van de nieuwe free-to-play update, hier alsnog op in te gaan. Check nu ‘Premium: Battlerite: Een onderschat pareltje?’

Battlerite gaat free-to-play

Zoals gezegd stond deze game niet bij iedereen op de spreekwoordelijke radar. Gelukkig springt Sjaak zo nu en dan bij om onze kennis te verrijken. Battlerite wordt door de ontwikkelaar zelf omschreven als een ‘action-packed Team Arena Brawler focused on competitive PvP combat.’ Een hele mond vol dus, maar zoals Sjaak aangeeft, blijft het niet bij loze woorden. De game is ook daadwerkelijk leuk om te spelen. In het verleden diende er nog geld neergelegd te worden als je aan de slag wilde met Battlerite. Tegenwoordig is de game free-to-play, al is er nog altijd een early access-optie beschikbaar. Sjaak gaat samen met JJ bespreken of hij verwacht of de nieuwe opzet van Battlerite de game ten goede komt. Op het internet lijken de meningen nog altijd verdeeld, en ook in de welbekende Gamekings-studio gaan de heren de discussie aan.

Hebben jullie Battlerite gecheckt? Zo ja, wat is je mening over de game? Denken jullie dat de switch naar een free-to-play opzet de titel ten goede komt? Laat je horen in de comments onder Premium: Battlerite: Een onderschat pareltje?

Loading...
 • Van het styltje lijkt wel heel erg op Heroes of the Storms, de font, de pijl, de camera-angle en movements

 • Hippie

  Free to Play zal ze zeker goed doen. Hele solide game, zeer hoge skillcap, zowals ik dat kende van Bloodlines.

  Korte rondes, altijd actie. Toch wel een perfect medium als je niet alle poespas die bij Moba’s komt kijken wil, maar ze wel vet vindt.

 • zengyy

  Ziet er superleuk uit!

 • Spud82

  Nog nooit van gehoord, maar dit lijkt me wel wat.

 • roy

  Speel het al vanaf het begin en het is echt een ziek goede game, het is uitgebreid en helemaal als je met een vriend speelt kunnen de battles echt diep gaan en zoals de heren in het filmpje zeggen een 2v1 of iets dergelijks is heel goed mogelijk ! Dit is echt het proberen waard.

 • Zrmi

  Leuk item! Goede timing ook nu de game net f2p is gegaan op Steam

 • Pjader

  Dat zelfs in dat spelletje battleborn niet meer genoemd wordt. Harder kan een game niet floppen 🙂

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord