Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings Premium Awards nominaties: Singleplayer & Battle Royale

06/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn dan eindelijk aangekomen bij de beste Award show van het jaar, de Gamekings Premium Awards! Onze nieuwe Premium Awards, waarbij wij prijzen weg gaan geven aan de beste game in zijn eigen categorie. Denk hierbij aan Race-games, shooters, Action Adventure, Sport, RPG, Fighting Games, Single Player en Battle Royale games. In deze show gaan Koos en Skate samen de nominaties van elke categorie doornemen en hierover discussiëren waarom deze game in de lijst is gekomen. Jullie mogen als Premium Bazen gaan bepalen welke game daadwerkelijk naar huis gaat met de prijs. Wat is de beste Singleplayer en Batlle Royale game van 2018? De keuze is aan jou!

Beste Singleplayer game van het jaar

Dan zijn we aangekomen bij de categorie der categorieën, Singleplayer games. Met veel oude bekende games die al zijn langsgekomen in de voorgaande categorieën. Dit wordt een spannende categorie vol met favorieten voor de Game Of The Year. Wie er gaat winnen bepalen jullie, dus klik dat linkje en stem!
– Detroit: Become Human
– Marvel’s Spider-Man
– God of War
– Red Dead Redemption 2
– Kingdom: Come Deliverance

Beste Battle Royale game van het jaar

Battle Royale, een categorie die last minute nog werd toegevoegd aan de Premium Awards. Maar niet ongepast, want 2018 was toch echt het jaar van de Battle Royale games. In deze categorie hebben we drie nominaties, omdat veel van de Battle Royale games momenteel nog in Early Access zitten. Waaronder natuurlijk ook Fortnite, maar voor deze mega game maken we een uitzondering. De genomineerde games zijn:
– Fortnite
– PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
– Black Ops IV: Blackout

Maak je keuze!

Wil je nou graag een keuze maken op welke game naar huis zou moeten gaan met de Award voor beste game in de categorie? Vergeet dan niet even te stemmen via deze link. En wie weet krijgt jouw keuze wel de Award. Over een aantal weken kun je de uitslag verwachten in een apart item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch