Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings Premium Awards nominaties: Action Adventure & Sport

04/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn dan eindelijk aangekomen bij de beste Award show van het jaar, de Gamekings Premium Awards! Onze nieuwe Premium Awards, waarbij wij prijzen weg gaan geven aan de beste game in zijn eigen categorie. Denk hierbij aan Race-games, shooters, Action Adventure, Sport, RPG, Fighting Games, Single Player en Multiplayer games. In deze show gaan Koos en Skate samen de nominaties van elke categorie doornemen en hierover discussiëren waarom deze game in de lijst is gekomen. Jullie mogen als Premium Bazen gaan bepalen welke game daadwerkelijk naar huis gaat met de prijs. Wat is de beste Action Adventure en Sport game van 2018? De keuze is aan jou! De andere categorieën komen later deze maand nog op de website.

Beste Action Adventure game van het jaar

In deze categorie vliegen de miljoenen om je oren, want het Action Adventure genre zit vol met games die budgetten hebben waar je U tegen zegt. Opvallend is dat twee van de vijf genomineerde games PlayStation exclusives zijn, het was voor de PS4 eigenaren een zeer goed jaar. Maar of een van deze games de o zo begeerde Premium Award weet te pakken is volledig aan jullie. Het wordt in ieder geval spannend!
– God of War
– Marvel’s Spider-Man
– Assassin’s Creed Odyssey
– Red Dead Redemption 2
– Shadow of the Tomb Raider

Beste Sport game van het jaar

Door sommigen worden Sport games gezien als minderwaardig, maar wereldwijd worden ze door miljoenen helemaal kapot gespeeld en hier op de redactie ook. Dus wij vinden dat ze toch zeker een eigen categorie verdienen. Of uit deze categorie de uiteindelijke GOTY komt rollen lijkt ons sterk, maar je weet het nooit. Ga dus gauw stemmen!
– FIFA 19
– PES 2019
– NBA 2K19
– Football Manager 2019
– UFC 3

Maak je keuze!

Wil je nou graag een keuze maken op welke game naar huis zou moeten gaan met de Award voor beste game in de categorie? Vergeet dan niet even te stemmen via deze link. En wie weet krijgt jouw keuze wel de Award. Over een aantal weken kun je de uitslag verwachten in een apart item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch