Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019 uitslagen: shooters, indies en race/fight/sports

19/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de winnaars van de Premium Awards van 2019 bekend te maken. Dit doen we in twee videos. Morgen worden de winnaars in de andere drie categorieën door Emiel en JJ besproken, maar nu is het tijd voor de eerste drie winnaars. Het gaat in dit item om de volgende drie categorieën: shooters, indies en race/fight/sports. JJ en Emiel weten, net zoals jij, van niks. Wie gaat er met de trofee aan de haal?

Shooters

De volgende games zijn in ieder geval een kanshebber: Gears 5, Call of Duty Modern Warfare, Borderlands 3, Apex Legends, Destiny 2: Shadowkeep, Far Cry: New Dawn, Wolfenstein: Youngblood, Halo: Reach, Metro Exodus, RAGE 2 en The Division 2. Daarnaast zijn er door jullie natuurlijk genoeg games aangedragen die daardoor ook een kans maken in dit genre. Maar wie wint?

Indies

En natuurlijk mag Emiel de winnaar van deze categorie bekend maken. De volgende games zijn hoe dan ook genomineerd: Generation Zero, Void bastards, Outer wilds, Disco Elysium en Shakedown: Hawaii. Gezien het brede scala aan games zijn er natuurlijk tal van games (waaronder de Untitled Goose Game) toegevoegd door de community. Maar wie mag zich de beste indie van 2019 noemen?

Race/fight/sports

Het minst specifieke genre van deze Premium Awards, ook al zou je er gewoon sports van kunnen maken. Vechten en racen zijn ten slotte ook sporten. GRID, Dead or Alive 6, Mortal Kombat 11, F1 2019, eFootball PES 2020, FIFA 20, Dirt Rally 2.0, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Jump Force, Football Manager 2020, NBA2K20 en Madden NFL 20 zijn hoe dan ook genomineerd. Daarnaast worden dankzij jullie nog wat games toegevoegd. De vraag is echter welke game na dit item deze categorie zal winnen.

Ben jij het eens met de winnaars van de Premium Awards 2019? Wat is volgend jullie de terechte top drie van elke categorie? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen. En misschien zijn ze het wel met je eens.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch