Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019 uitslagen: action/adventure, RPG en multiplayer

20/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de winnaars van de Premium Awards van 2019 bekend te maken. Dit doen we in twee videos. Gisteren zijn de winnaars in de andere drie categorieën al bekend gemaakt door Emiel en JJ, maar nu is het tijd voor de overige drie winnaars. Het gaat in dit item om de volgende drie categorieën: action/adventure, RPG en multiplayer. JJ en Emiel weten ook dit keer van niks. Wie gaat er in deze drie categorieën met de trofee aan de haal?

Action/adventure

Misschien wel de meest populaire categorie van allemaal, samen met RPG en shooter. De categorie zit dan ook al bomvol met nominaties. De volgend games zijn hoe dan ook genomineerd: Astral Chain, Devil May Cry 5, Resident Evil 2, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Death Stranding, Luigi’s Mansion 3, Star Wars: Jedi Fallen Order, Red Dead Redemption 2, Sekiro: Shadows Die Twice, Metro Exodus, Code Vein, Remnant: From The Ashes, A Plague Tale: Innocence, Super Mario Maker 2, Dragon Quest Builders 2, Bloodstained: Ritual of the Night, Control en Days Gone. En daar zijn dankzij jullie nog wat games bijgekomen. Wie wint?

RPG

Ook een populaire categorie, met de volgende nominaties: Final Fantasy XIV: Shadowbringer, Disco Elysium, Kingdom Hearts III, Monster Hunter World: Iceborne, The Outer Worlds, WoW Classic, Greedfall, Pokémon Sword / Shield en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Ruimte zat dus om nog wat games toe te voegen. En dat is dan ook gedaan. Maar wie gaat er met de zege vandoor?

Multiplayer

Tot slot de categorie multiplayer. De volgend games zijn genomineerd: Super Mario Maker 2, Apex Legends, The Division 2, Call of Duty Modern Warfare, Borderlands 3, Destiny 2: Shadowkeep, Anthem, Tetris Effect en WoW Classic. Net zoals bij RPG is ook hier genoeg ruimte om games toe te voegen. Maar wie gaat er winnen?

Ben jij het eens met de winnaars van de Premium Awards 2019? Wat is volgend jullie de terechte top drie van elke categorie? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen. En misschien zijn ze het wel met je eens.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch