Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019: Shooters en action/adventure games

06/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Premium Awards van 2019. Net zoals vorig jaar gaan de awards ook dit jaar door jullie vergeven worden. Maar het gaat wel een beetje anders. En dat vergt natuurlijk uitleg. In dit eerste item de uitleg en de eerste twee categorieën: Shooter en Action/Adventure. Jelle en Koos nemen met je door hoe de stemming in zijn werking gaat en wat de genomineerden zijn voor deze Premium Awards 2019.

De beste shooters van 2019

Er zitten een paar remakes tussen, een paar third party titels en een paar titels waarvan Koos en Jelle niet vinden dat ze in dit lijstje horen. De volgende games zijn genomineerd: Gears 5, Call of Duty Modern Warfare, Borderlands 3, Apex Legends, Destiny 2: Shadowkeep, Far Cry: New Dawn, Wolfenstein: Youngblood, Halo: Reach, Metro Exodus, RAGE 2 en The Division 2. Je kunt dus zelf ook nog shooters aanhalen door ‘overig’ aan te vinken en dan de naam van de game die volgens jouw een stem verdient. Feit is wel dat er een paar hele grote en goede games tussen zitten.

De beste action/adventure games van 2019

Dit lijstje is een flink stuk groter, ook omdat het genre namelijk een stuk breder is dan het genre shooters. De volgende games zijn genomineerd: Astral Chain, Devil May Cry 5, Resident Evil 2, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Death Stranding, Luigi’s Mansion 3, Star Wars: Jedi Fallen Order, Red Dead Redemption 2, Sekiro: Shadows Die Twice, Metro Exodus, Code Vein, Remnant: From The Ashes, A Plague Tale: Innocence, Super Mario Maker 2, Dragon Quest Builders 2, Bloodstained: Ritual of the Night, Control en Days Gone. Genoeg variatie en meer dan genoeg om uit te kiezen. Als de game die jij de beste action/adventure van 2019 vindt er niet tussen staat, kun je hier altijd nog voor zorgen. Selecteer de optie ‘anders’ hieronder en noteer de game die volgens jouw de prijs verdient.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch