Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019: RPG’s en Indie games

07/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Premium Awards van 2019. In het derde item komen de vijfde en zesde categorie aan bod: RPG’s en Indie games. En vooral bij de tweede categorie is er nog veel ruimte om een game toe te voegen. Want één ding is zeker: zeker niet alle godde indie-games staan er tussen. Jelle en Koos nemen met je door hoe de stemming in zijn werking gaat en wat de genomineerden zijn.

De beste RPG’s van 2019

Deze categorie bevat misschien wel de meeste variatie van alle categorieën. En dat allemaal terwijl ze toch echt als RPG games gezien mogen worden. De volgende games zijn genomineerd: Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Disco Elysium, Kingdom Hearts III, Monster Hunter World: Iceborne, The Outer Worlds, WoW Classic, Greedfall, Pokémon Sword / Shield en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Als er games niet tussen zitten waarvan jij denkt: die moeten er in, dan kan dat. Breng je stem uit op de game die jij in de lijst wil hebben door de opties ‘anders’ te selecteren. Zo kun jij de game die je er toch in wile hebben, selecteren voor deze categorie.

De beste Indie games van 2019

De categorie met de minste genomineerden maar dus ook met de meeste ruimte voor eventuele suggesties. De volgende games zijn genomineerd: Generation Zero, Void bastards, Outer Wilds, Disco Elysium en Shakedown: Hawaii. Nou staan hier, zoals je wel begrijpt, zeker niet alle games in. Maar dan kan jij wat aan doen. Je hoeft alleen maar de opties ‘anders’ te selecteren en vervolg de indie in te vullen die volgens jouw wel een stem verdient. En het lijkt er op dat er nog genoeg indies zijn om uit te kiezen. Gooi je obscure titels dus maar gewoon in de lijst en wue weet zijn er wel meer mensen die deze game nomineren. Stemmen dus en heb invloed op de Premium Awards 2019!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch