Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019: race/fight/sports en multiplayer

06/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Premium Awards van 2019. In het tweede item komen de volgende twee categorieën aan bod: race/fight/sports (oftewel sports) en multiplayer. Misschien wel de twee meest populaire categorieën van deze awards. Jelle en Koos nemen met je door hoe de stemming in zijn werking gaat en wat de genomineerden zijn voor deze categorieën van de Premium Awards 2019.

De beste race/fight/sports game van 2019

Misschien een beetje een rare categorie, maar je kunt het eigenlijk gewoon zien als sports. Want vechten en racen zijn ten slotte ook een sport. Noem het hoe je wil, de categorie bestaat in ieder geval. De volgende games zijn genomineerd voor de categorie race/fight/sport game, oftewel sport games: GRID, Dead or Alive 6, Mortal Kombat 11, F1 2019, eFootball PES 2020, FIFA 20, Dirt Rally 2.0, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Jump Force, Football Manager 2020, NBA2K20 en Madden NFL 20. De grootste sport games (en voor het merendeel ook favoriete games van JJ) zitten er tussen. Voor eventuele honkbal-fans, wielren-fans (ja, daar zijn games van) of andere fans van sport-games, je kunt games als MLB The Show en Pro Cycling Manager nog toevoegen aan de lijst. Mocht er toch nog iets niet tussen staan: laat hieronder je suggestie achter via de optie ‘anders’.

De beste multiplayer game van 2019

De andere categorie waar na dit item op gestemd kan worden is de categorie beste multiplayer game. Deze lijst is voor veel mensen waarschijnlijk nogal lang, maar de volgende games zijn in ieder geval genomineerd: Super Mario Maker 2, Apex Legends, The Division 2, Call of Duty Modern Warfare, Borderlands 3, Destiny 2: Shadowkeep, Anthem, Tetris Effect en WoW Classic. Tetris Effect is de ‘kleinste’ game in dit lijstje, terwijl Apex Legends mede dankzij zijn free-to-play mechanics en de verrassing van de release van de game in deze lijst terecht is gekomen. Als er iets niet tussen zit, weet je wat je moet doen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch