Menu Premium
Loading...

Premium Awards 2019: Game of the Year

07/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Premium Awards van 2019. In het vierde item komt de categorie der categorieën aan bod. De prijs waar het uiteindelijk allemaal om gaat: The Game of the Year. Jelle en Koos nemen met je door hoe de stemming in zijn werking gaat en wat de genomineerden zijn voor deze categorie van de Premium Awards 2019. En daar staan een paar fantastische games tussen. 2019 was een prima jaar voor wat toch vooral bestempeld wordt als een tussenjaar in afwachting van de next-gen consoles.

De beste game van 2019

Het zijn er nogal wat. Hier komen namelijk alle categorieën die hiervoor al genoemd zijn, samen. En dan krijg je dus de beste games van 2019. In principe zouden hier zo’n beetje alle smaken samen moeten komen. Maar dat is en blijft natuurlijk suggestief. De volgende games zijn genomineerd: Death Stranding, Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice, Control, The Outer Worlds, Pokemon Sword + Shield, Kingdom Hearts III, Star Wars: Jedi Fallen Order, Planet Zoo, Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Super Mario Maker 2, Borderlands 3, Call of Duty Modern Warfare, Luigi’s Mansion 3, Gears 5 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

En natuurlijk staan er zat games niet tussen die wel een nominatie verdienen of simpelweg over het hoofd zijn gezien. Er staan bijvoorbeeld hele categorieën niet tussen. Geen sport-games, geen puzzel-games, geen strategy-games en ga zo maar door. Daarom is er de opties ‘anders’, waar je vervolgens je eigen game-titel kan invullen en nomineren. Zo kun jij invloed hebben op de winnaar van de belangrijkste Premium Awards award van 2019. Want iedere developer wil deze award natuurlijk winnen. Dus wil jij FIFA 20, Madden 20, een andere Nintendo, Xbox of Playstation-game of een obscure indie-titel toevoegen aan het lijstje der lijstjes: Barst los! Want als jij het niet doet, doet niemand het en zal de game sowieso geen kans maken op de Game of the Year-award.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch