Menu Premium
Loading...

Premium Asia Roadtrip: Het laatste KUT-item

02/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn eenmaal aangekomen op het Thaise eiland Koh Kut maar als snel bleek dat dit geen waardige locatie zou zijn voor Bar Weinig Kut en dus moesten slechts na één nachtje slapen al weer verder. Koh Kut bleek veel te gepensioneerd en veel te bejaard voor vier dronken Gamekings en dus hebben we onze pijlen gericht op Koh Chang, een eiland waar Boris goeie herinneringen aan over gehouden.

Ko Chang

Dus was het tijd om te vertrekken na eindelijk één goede nacht slaap moesten we na een ontbijt wat gelijk stond aan hondenvoer door naar Koh Chang. Uiteraard gaat dit gepaard met lauwe gesprekken en biertjes. Dit keer volbrachten we de reis niet via de bus maar via een speedboat die ons binnen twee uur van Koh Kut naar Ko Chang bracht.

Bangkocked part 2

Uiteraard waren we nog helemaal over de zeik wat er de vorige avond is gebeurd, we waren namelijk gebangkocked. Dus was het tijd voor Jelle om jullie een re-cap te geven voor wat er die avond zich heeft afgespeeld in de krochten van Bangkok, waar de pingpong balletjes je om de oren vlogen (of in het oog).

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch