Menu Premium
Loading...

Premium: Achievements in Games

18/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Achievements, elke gamer kent ze vandaag de dag wel. Toen ze net aangekondigd waren, was iedereen hyped en was je een bazige baas als je de meeste had. JJ noemt de mensen die er alles aan doen om die 100% in hun lijst aan te tikken liefkozend ‘achievement-hoeren’. Is dat vandaag de dag nog wel het geval? Bestaat de trophy-hunter nog, of is dit een achterhaalde bijzaak? De discussie is aan in deze Premium: Achievements in Games.

JJ, David en Emiel, die allemaal al heel lang gamen, hebben de komst van de achievements meegemaakt en zijn zelf ook al aardig wat jaartjes achievements en trophies aan het sparen. Boeien de digitale beloningen tegenwoordig nog wel? Emiel, heeft zelf ook achievements in zijn eigen game verwerkt en legt uit hoeveel werk het eigenlijk is om achievements in je game te stoppen. Spoiler-alert, meer dan je denkt…

Er wordt door de heren een zeer interessante discussie gevoerd en samen kijken ze naar welke games en achievements ze het tofst vonden door de jaren heen, en met welke achievements ze enorm veel moeite hadden. Benieuwd welk feitje Emiel over de ‘geboorte’ van de achievements heeft en hoe JJ tegen deze vorm van completionism aan kijkt? Check dan snel Premium: Achievements in Games en discussieer mee in de comments! Enne… Hoe groot is die van jou?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch