Menu Premium
Loading...

Pokken Tournament DX Review: Zo tof als het eruit ziet?

07/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals de trouwe Gamekings-kijkers weten, zijn er op de redactie velen die de Pokémon-franchise een warm hart toedragen. Shelly en Emiel behoren tot deze groep. Het duo heeft in het verleden een hoop  Pokémon-games gespeeld. Vaak betrof dit de bekende RPG’s die sinds jaar en dag uitkomen voor de vele Nintendo handhelds. Zo nu en dan maakt de franchise echter een uitstapje naar andere genres. Pokkén Tournament is hier een goed voorbeeld van. Emiel heeft de nieuwe fighting game uitgebreid onder de loep genomen. Pokémon-liefhebber Shelly is eveneens aangeschoven. Benieuwd naar Emiel zijn bevindingen? Check nu Pokken Tournament DX Review: Zo tof als het eruit ziet?

Biedt de game meer dan zijn ‘voorganger’?

Pokkén Tournament DX is een Pokémon en Tekken cross-over fighting game. Vergelijkbaar met deze port naar de Switch is bijvoorbeeld Mario Kart 8 Deluxe, waar ook een aantal extra’s aan zijn toegevoegd in de Switch-versie. Zo krijgen we straks een vijftal nieuwe Pokémon om de arena mee te betreden. Deze Pokémon zaten destijds wel al bij de arcade-versie van de game. De nieuw toegevoegde Pokémon zijn Scizor, Darkrai, Empoleon, Decidueye en Croagunk.

Emiel zet zijn ontwikkelaarsbril af en bespreekt deze titel als een volleert game critic. Wat is jullie menig over Pokkén Tournament? Kan jij de fighting game waarderen, of ben je van mening dat deze cross over niet zo goed uit de verf komt? Laat je horen in de comments onder Pokken Tournament DX Review: Zo tof als het eruit ziet?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch