Menu Premium
Loading...

Pokémon Sword and Shield Review: kopen, budgetbak of slopen?

20/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hamvraag gaat weer gesteld worden, en dit keer is Pokémon Sword & Shield aan de beurt. Na de uitgebreide Premium Review van dinsdag is het nu tijd voor een kort verdict. Alle plus- en minpunten van de game gaan door Boris en Emiel kort maar krachtig onder de loep genomen worden. En dan is het aan jouw om te bepalen of je de game wilt kopen of niet.

Pokémon zoals je het kent, maar toch anders

En waarom? Daarvoor moet je maar naar het item kijken. Feit is wel dat, zoals de meeste Pokémon-games, ook deze games weer gelauncht wordt met twee games. Sword en Shield. De game is inmiddels een tijdje uit op de Nintendo Switch (15 november). Het gebied waar je in deze game doorheen zult razen heet Galar, een enorme regio met diverse omgevingen. Van het rustieke platteland en moderne steden tot een donker bos en met sneeuw bedekte bergen: er valt genoeg te ontdekken. De mensen en Pokémon die je in Galar tegen gaat komen, werken nauw samen om de industrieën in de regio op te bouwen. Kies een partner-Pokémon, vang, train en ruil Pokémon om een team samen te stellen en ga de Gym Challenge aan om uiteindelijk kampioen van Galar te worden. Een echte Pokémon-ervaring dus.

Galar: de wereld van Pokémon Sword and Shield

Op je reis door Galar kom je vanzelfsprekend allerlei mensen en Pokémon tegen. Terwijl je door dit gebied heen loopt ontdek je nieuwe en bekende Pokémon en alles wat daar tussenin zit. Verder verken je een levendige wereld vol geheimen. En wat dacht je ervan om de blits te maken met een nieuwe outfit en trendy kapsel? Galar heeft natuurlijk tal aan nieuwe functies en mogelijkheden.

Zo zijn er grotere en sterkere Pokémon, wat niet zo heel verrassend is. Dit komt dankzij Dynamax en Gigantamax. Daarnaast is er een enorme Wild Area om te ontdekken en kun je Max Raid Battles met andere spelers spelen. En dan hebben we zeker nog niet alles genoemd. De rest moet je zelf maar proberen te ontdekken. Je kunt zelfs, als dit is wat je wil, met je Pokémon spelen en koken in het Pokémon Camp. Of dat ook daadwerkelijk hoog op je bucket-list staat moet je zelf maar bepalen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch