Menu Premium
Loading...

Pokémon Silver Review: Even leuk als vroeger?

05/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Silver beleeft een tweede leven. De game kwam oorspronkelijk in 2000 uit en heeft destijds velen gamersharten weten te veroveren. Ook bij Emiel leeft dit jeugdsentiment. Hij was dan ook blij dat hij aan de slag kon met deze nieuwe oude titel. Retro gaming wordt populairder met de dag, zoals de releases van achtereenvolgens de Mini NES en SNES bevestigen. Shelly is naast Emiel aangeschoven om te kijken of deze Pokémon Silver opnieuw het spelen waard is. Check nu deze Pokémon Silver Review: Even leuk als vroeger?

Een warm bad of een herhalingsoefening?

Deze nieuwe oude titel is deel van de Virtual Console-dienst die sinds een tijdje beschikbaar is op alle Nintendo-platformen. Emiel heeft eerder al positive woorden gesproken over de nieuwe dienst en met deze Pokémon Silver maakt hij er nu ook daadwerkelijk gebruik van. Ook Shelly ziet het spelen van klassiekers op haar Nintendo 3DS wel zitten, al vult ze de vele uren reizen tegenwoordig steeds vaker met het spelen op haar geliefde Nintendo Switch. Emiel geeft aan het tof te vinden de game weer eens te kunnen spelen, maar stelt tegelijkertijd vast dat het gevoel van vroeger niet te simuleren valt.

Hebben jullie vroeger ook Pokémon Silver gespeeld? Zo ja, ben je van plan de game nu opnieuw op te pakken? De Pokémon in deze game behoren tot de favorieten oner Pokémon-fans. Ben jij de zelfde mening toebedeeld? Laat je horen in de comments onder deze Pokémon Silver Review: Even leuk als vroeger?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch