Menu Premium
Loading...

Pokémon Scarlet en Violet Review: Kopen, budgetbak of slopen?

01/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

You gotta catch them all. Huey in ieder geval. De man is een groot Pokémon fan en vangt graag kleurrijke en fantasievolle wezens in het gras. Alleen werd hij de laatste tijd wel iets te vaak chagrijnig van een minder goed uitgewerkt spel van developer Game Freak. Hoe zat dat met Pokémon Scarlet en Violet. Voor het eerst kun je de bekende wezens vangen in een open wereld. In principe een droom voor elke Pokéfan. Maar dan moet het wel goed uitgewerkt worden. En wqe weten allemaal dat een goede open wereld game maken een kunst op zich is. Is het Game Freak gelukt zich dat kunstje eigen te maken? Je gaat het zien en horen in de Pokémon Scarlet en Violet review.

Pokémon Scarlet en Violet review: Past een open wereld bij Pokémon?

Pokémon Scarlet en Violet zijn twee rollenspellen ontwikkeld door Game Freak. Ze worden uitgebracht door Nintendo en The Pokémon Company voor de Nintendo Switch. En als Nintendo ergens zijn naam aan verbind dan ga je eigenlijk blind uit van kwaliteit. Deze delen zijn de eerste spellen in de reeks van de negende generatie van de Pokémon computerspel-serie. .Het is dus een open wereld game geworden, waarin de speler aan de gang kan in stedelijke gebieden en een wildernis zonder grenzen. De twee games introduceren drie nieuwe starter Pokémon: Sprigatito, Fuecoco, en Quaxly en twee nieuwe legendarische Pokémon: Koraidon en Miraidon. En die wil je vangen als echte Pokéfan. Huey dus ook.

Toffe speurtocht of saaie grind?

Is het Huey gelukt om al deze wezens aan zijn Pokédex toe te voegen? Was die jacht een leuke en beleefde hij vele toffe avonturen in de open wereld. Of zorgde deze insteek juist voor een saaie grind die niet bij deze franchise past? Het antwoord ga je van Huey en Jasper krijgen in deze video.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch