Menu Premium
Loading...

Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity review

18/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeugdsentiment komt naar boven, want er is een nieuwe Pokémon game. In Japan is ‘ie al een tijdje uit, maar nu kun je ook in Europa aan de slag met Pikachu en zijn mede-Pokémon. Is de zoveelste Pokémon game op rij een succes? Dat en natuurlijk nog veel meer vertellen Martin en Skate je in de Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity review.

Kies één van de vijf Pokémons en ga op avontuur in een wereld vol met alleen… juist, Pokémon! In de wereld zijn tal van verschillende kerkers te vinden, elk met hun eigen, unieke kenmerken. Zo zal je in elke kerker andere Pokémon soorten aantreffen, verschillen de kerkers qua verdiepingen en zal ook het terrein er steeds anders uitzien. Genoeg afwisseling in de game dus. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je eigen stad op gaan bouwen.

Sommige kerkers bevatten magnagates, geheime doorgangen naar andere kerkers, die je kunt ontdekken door het gebruiken van de camera’s van je 3DS. Hoe dat werkt? Heel simpel! Scan een rond voorwerp dat je vindt in je slaapkamer, keuken, of waar je Pokémon maar speelt en open een nieuwe poort.

Gelukkig hoef je niet altijd alleen met je gekozen Pokémon op stap, later in de game krijg je de mogelijkheid jouw team uit te breiden tot maximaal vier Pokémon. Met hen kun je, naast het gewone verhaal, ook requests volgen.

Biedt de eerste Pokemon Mystery Dungeon game op de 3DS Martin en Skate genoeg om deze game vaker te gaan spelen? Of leggen ze ‘m liever ver achter in de kast? Je hoort het in de Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity review.

Ontwikkelaar: Spike Chunsoft
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch