Menu Premium
Loading...

Pokémon Let’s Go In-Depth Discussie: “Een complete Pokémon ervaring”

20/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle zit samen met de twee kinderachtige Pokénerds Emiel en Kevin klaar om de diepte in te duiken met de nieuwste Pokémon in de serie, Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee. Zoals je in de Let’s Play hebt gezien schuilt er in Jelle stiekem ook een Pokénerd. Daarom is hij samen met Emiel en Kevin aan de discussie tafel gaan zitten om Pokémon Let’s Go even goed onder de loep te nemen. Zijn de veranderingen in Pokémon Let’s Go reden om enthousiast te zijn of is het één van de zoveelste games in de ondertussen gigantische Pokémon-serie? Emiel, Kevin en Jelle beantwoorden deze vraag en nog veel meer in de In-Depth Discussie van Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee.

De veranderingen in Pokémon Let’s Go

In Pokémon Let’s Go staat het vangen van Pokémon centraal. Random encounters met Pokémon zijn verdwenen en de manier van vangen uit Pokémon GO is geadopteerd. Terwijl je door de wereld loopt kom je verschillende Pokémon tegen. Pokémon lopen door het gras en vliegende Pokémon zie je ook daadwerkelijk rondvliegen. Dit zorgt ervoor dat je volledig zelf kan bepalen wanneer je een bepaalde Pokémon wel of niet wilt vangen. Het vechten van de tiende Caterpie op rij is verleden tijd. Zijn de heren te spreken over de veranderingen?

De Poké Ball Plus

Voor de liefhebbers die zichzelf helemaal willen omtoveren tot Pokémon-trainer, heeft Nintendo de Poké Ball Plus in het leven geroepen. De Poké Ball Plus is voorzien van motion controls, licht, geluid en rumble. Je kan hem gebruiken als controller of je kan een Pokémon erin stoppen en de Poké Ball met Pokémon in je tas meenemen. Je krijgt er ook nog eens een Mew bij, dus het is ook een beetje vals spelen. Als echte Pokénerd heeft Kevin deze accessoire natuurlijk aangeschaft en uitbundig getest. Is het een veredelde sleutelhanger of heb je er ook echt wat aan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch