Menu Premium
Loading...

Pokémon Go Fest faalt hard

27/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen zaterdag vond het Pokémon Go Fest plaats in Chicago. Mensen kwamen van heinde en verre om aanwezig te zijn bij het event waar de legendary Pokémon onthuld werden. Ash Catchems in alle soorten en maten stonden op het beeldscherm van hun smartphone te kijken om zoveel mogelijk Pokémon te vangen, maar dit ging niet helemaal goed. De meeste bezoekers stonden eerst 3 uur in de rij en hadden vervolgens problemen met het verbinden met de servers. daar ging het publiek niet helemaal lekker op. Helemaal omdat sommigen van de aanwezigen $200 hebben betaald voor scalper tickets. Het was op zijn zachtst gezegd een gênante vertoning. Gelukkig zijn er altijd mensen op de interwebs die compilaties van alle fails maken. Kom met Daan en Koos kijken hoe het allemaal mis ging en ervaar een gezonde portie plaatsvervangende schaamte in Pokémon Go Fest faalt hard.

Pokémon Go Fest was één groot fiasco

Wat een heerlijkheid. Het publiek was boos en voelde zich belazerd. Wat doe je dan als host? Inderdaad, het publiek nog bozer maken door te doen alsof er niks aan de hand is. Pokémon Go Fest was één groot fiasco. Iedereen die op de stage kwam is uitgejoeld, er werd een flesje water naar de hostess gegooid en alle pogingen om het falen te verbloemen voor de livestream mislukten. Daarnaast heeft de organisatie ook nog eens het prototype zelfvoldane douchebag gekozen als host. Puur genieten om hem keer op keer af te zien gaan.

Wat een drama. De bezoekers hebben uiteindelijk gemiddeld 15 Pokémon per persoon kunnen vangen. Gelukkig had Pokémon Go ontwikkelaar Niantic het fatsoen om de bezoeker hun geld terug te geven, plus $100 aan Pokécoins. Kom en join Koos en Daan om te kijken hoe het Fyre Festival van de gamewereld van start tot eind helemaal fout gaat in Pokémon Go Fest faalt hard.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch