Menu Premium
Loading...

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent het niet, Pokémon. Of moet je zeggen, wie kent ze niet? Pokémon zijn een soort huisdieren die je kunt aansturen om tegen elkaar te vechten. De game heeft een immense fanbase. En een van die fans is Huey, die vroeger fanatiek Pokeballen in de rondte smeet. Huey heeft de nieuwste editie uit de franchise gespeeld. En dus is het tijd voor een review. Zoals altijd komen er twee versies uit van de nieuwe Pokémon-game. Het betreft Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Hoe zijn deze twee games nu, want het betreft een remake. Brengt het vernieuwing naar de Nintendo Switch? Of speel je gewoon hetzelfde? Je gaat het allemaal zien en horen in deze Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl review.

Is het een waardige Remaster of een luie inkopper?

Pokémon staat bekend dat er bijna een duizend tal verschillende ‘creaturen’ te vinden zijn. Huey gaat dit keer niet met zijn telefoon op stap om ze te vangen, zoals in Pokémon Go, maar doet het klassiek op de ‘handheld’ genaamd Switch. Hoe is de game? Is hij vet geworden of beter gezegd gebleven? Of is dit het zoveelste voorbeeld van de laatste tijd, van een remaster die eigenlijk niet gemaakt had moeten worden? Voelt de game ook aan als aansluiting op de vorige delen Sword & Shield of is dit echt totaal anders?

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl review: Kopen, budgetbak of slopen?

En natuurlijk is daar onze eindvraag. Raden we je aan om de game te gaan kopen, te wachten tot hij in de budgetbak  ligt (hoelang dat ook duurt bij Nintendo) of moet je hem helaas toch gaan slopen. Je gaat het allemaal zien en horen in de Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl review voor de Nintendo Switch. Wordt het kopen, budgetbak of dan toch slopen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch