Menu Premium
Loading...

Pokemon Black and White 2 Review

27/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jouw favoriete miniatuurmonsters zijn terug in de sequels van Nintendo haar populaire Pokemongames van vorig jaar: Pokemon Black and White 2. Nieuw zijn natuurlijk een handjevol wezens om te verzamelen waaronder de twee legendarische Black Kyurem en White Kyurem. Dennis en Skate hebben de game gespeeld en komen nu met het eindoordeel in de Pokemon Black and White 2 Review.

De game is officieel alleen uit voor de Nintendo DS waar Skate hem mee checkte. Zoals dat eigenlijk altijd het geval is bij Nintendo sinds de Game Boy, kun je de wereld van Unova echter ook induiken op andere platformen: in dit geval de 3DS waar Dennis de game op heeft gespeeld. Skate is, zoals dat bij een echte consolewar hoort, natuurlijk heilig overtuigd van de superioriteit van zijn platform. In deze Pokemon Black and White 2 Review komt hij met duidelijke argumenten.

Black 2 en White 2 spelen zich twee jaar naar hun voorgangers af in dezelfde wereld: Unova. Dit gebied is gebaseerd op New York wat duidelijk te zien is aan de hoge gebouwen. Dat je opnieuw gaat jagen op Pokemon in dezelfde regio, betekent echter niet per definitie dat het precies hetzelfde is. De kaart is ge├╝pdatet en de gebeurtenissen aan het begin van de games spelen zich vooral in nieuwe locaties in het westen van de wereld af. In de twee games kun je in semi-3D nieuwe Gym Leaders uitdagen, zoals Roxie met haar gifpokemon of Marlon met liefde voor het waterras.

Daarnaast kun je oude en vertrouwde Pokemon vangen uit de allereerste games, zoals de superslimme Psyduck en Metagross. Volgens Dennis kan Nintendo het zich veroorloven steeds content en gameplay te herhalen in de Pokemon serie, waar hij jou alles over gaat vertellen in deze Pokemon Black and White 2 Review. Volgens Skate was het ‘willen blijven spelen’ altijd een belangrijk punt van deze serie, maar of dat ook geldt voor de eerste sequel op de handheld?

Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo DS, Nintendo 3DSPokemon Black and White 2 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch