Menu Premium
Loading...

Playstation State of Play: The Last of Us 2 steelt de show

26/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Playstation houdt zich dit jaar redelijk afzijdig als het gaat om gamebeurzen en nieuwtjes. Momenteel gooit Playstation echter het ene naar het andere sappige nieuwtje de wereld in. De afgelopen dagen was er al wat meer nieuws over de nieuwe console, maar dinsdag was er natuurlijk ook State of Play. Met een release datum en een trailer van The Last of Us 2 en de openbaring van een nogal opvallend game: Humanity. Boris en Koos nemen in dit item alles met je door.

The Last of Us 2 heeft een release datum!

Zoals belooft maakte The Last of Us 2 zijn opwachting tijdens de State of Play van dinsdag. En niet zo maar. In een gloednieuwe trailer werd de release datum van de game geopenbaard. En het duurt niet zo heel lang meer voordat de game speelbaar zal zijn. Vanaf 21 februari 2020 kun je op de PS4 aan de slag. Want het is en het blijft natuurlijk een Playstation exclusive. Het gaat in ieder geval de langste Naughty Dog-game worden die de developer ooit gemaakt  heeft. Dat belooft qua verhaallijn waarschijnlijk wel iets goeds.

Call of Duty Modern Warfare toont nieuwe Story Trailer

Captain Price is de hoofdrolspeler in een verhaal dat gaat om mensen die tijdens een burgeroorlog extreem wrede wapens in handen krijgen. En natuurlijk zijn dit de verkeerde mensen. Voor wie uitkeek naar de singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare: hij gaat net zo lang worden als de vorige campaigns van de franchise. Je weet dus wat je kunt verwachten.

Humanity is een waar spektakel in State of Play Trailer

Althans, zo lijkt het. Wie deze game op basis van de reveal trailer kan verklaren en plaatsten mag het zeggen. De developer, Enhance Games, laat in ieder geval de ruimte om er over te discussiëren. De game zal vanaf begin 2020 speelbaar zijn. Dan kun je erachter komen of het besturen van duizenden mensen inderdaad zo leuk en spectaculair lijkt als dat het in de trailer wordt neergezet.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch