Menu Premium
Loading...

E3 2018 Nieuws: PlayStation komt morgen met nieuwe game en Hitman 2?

05/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft altijd al een officiële persconferentie willen geven. Een persconferentie met zo veel mogelijk microfoons. Gelukkig zijn we nog druk bezig met het sleutelen aan de E3 set-up voor onze 40+ uur aan livestreams, dus staan er maar liefst drie hoogwaardige microfoons tot zijn beschikking. Hij grijpt dan ook zijn kans om een verrassende aankondiging te doen… Check nu: E3 2018 Nieuws: PlayStation komt morgen met nieuwe game en Hitman 2?

PlayStation komt met 5 aankondigingen voor hun E3 persconferentie begint

Dit keer eens geen PlayStation lek maar een officiële aankondiging! Sony kondigt vlak voor hun eigen persconferentie iedere dag een game aan! Ze beginnen morgen om 16.00 met de aankondiging van een nieuwe PS4 game met PS VR ondersteuning. Precies op tijd om hem nog te behandelen tijdens onze uitzwaai stream! Daarna komen ze donderdag met een nieuwe worldwide studios titel, vrijdag een nieuwe PS4 titel, zaterdag met een nieuwe PS VR game en zondag met een “Eagerly Anticipated PS VR Game”. Dit zullen waarschijnlijk niet de grootste en vetste titels zijn, die zal Sony bewaren voor de persconferentie op maandag. Maar wie weet komen ze toch met een knaller. We gaan het zien.

Warner Brothers is een 72 uur durende countdown livestream begonnen op YouTube. In de stream zie je een pit crew aan een auto sleutelen. Het lijkt een beetje op een NASCAR auto. Wellicht een nieuwe racegame dacht iedereen. Helaas onderschatte Warner Brothers het onderzoekend talent van het internet. Op de sitemap van de site was namelijk een Hitman 2 logo te vinden! Oeps, daar gaat je verrassing. Zou dit dan de grote release worden? En wordt het weer episodische content of een volle release? Wat denken jullie? Welke games gaat Sony aankondigen in de aanloop naar hun persconferentie? Hebben jullie sowieso zin in een nieuwe VR titel? Hoe vet zou een nieuwe Hitman zijn? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch