Menu Premium
Loading...

PlayStation Day met Farpoint VR, Wipeout en GT Sport

21/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 ligt op de loer, en dat betekend nieuwe games! Koos en JJ zijn samen naar Sony toe geweest om wat games te proberen voordat de E3 begint. Bij Sony stonden natuurlijk Playstation 4 Pro’s klaar en begonnen ze met Wipeout in 4K. Ze gingen los op een 70 inch scherm en hebben aardig genoten van de haarscherpe actie van Wipeout. JJ kwam erachter dat remmen niet echt een optie is en je met Wipeout gewoon keihard moet beuken en zo de race moet winnen.

VR shooter Farpoint

Toen gingen ze aan de slag met de VR only shooter game genaamd Farpoint. Het speelt zich af op een planeet vol met wezens waar je er helemaal alleen voor staat. Meestal bij VR shooters werkt het richten en de besturing niet top. Het tegenovergestelde bleek zo te zijn bij deze game. Koos en JJ waren blij verrast met hoe goed deze game in VR werkte. Ze hadden een plastic wapen in hun handen waar een Playstation Move op aangesloten was. Zelfs als je je vingers bewoog gebeurde dat ook in de game zelf. Als je schoot dan had je ook een beetje terugslag waardoor het toch best wel echt leek. Koos en JJ waren niet weg geblazen en zijn nog niet getriggerd om een Playstation VR set te halen, maar het komt steeds dichterbij.

Gran Turismo Sport

En last but not least hebben ze Gran Turismo Sport gespeeld. Deze racegame kon op 3 manieren gespeeld worden namelijk: met de controller, vanuit de playseat en met de VR bril op. Wat onze Gamekings vooral missen dat is het schademodel in Gran Turismo, wat Forza wel heeft dat zit hier gewoon nog steeds niet in. Koos heeft het VR gedeelte gespeeld aangezien JJ niet heel veel zin had in kotsen. Dat viel hem vooral tegen door de resolutie van de VR set waardoor hij bijvoorbeeld niet kon zien in welke versnelling zijn auto zat. De game voelde nog niet helemaal af, maar toch hebben ze wel enorm veel plezier gehad. Ze wilden eerste worden en lekker scheuren met alle vette auto’s.

 

 

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch