Menu Premium
Loading...

Playstation Classic “Een compacte recreatie van de originele PlayStation-console”

19/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij vloog ons neus nog net niet voorbij. De Playstation Classic was gisteravond aangekondigd totaal uit het niets, en het verraste ons allemaal op de redactie. Maar ziitten we hier nou wel op te wachten? Is dit gewoon een snelle geldzak voor Sony? Of wordt dit toch een succes net zoals de NES mini, die zelfs voor het driedubbele verkocht werd op marktplaats. Een lekker vlot item dus samen met Kevin en JJ over de Playstation Classic.

Playstation Classic snel geld of succes?

De Playstation Classic komt dit jaar nog zelfs uit. Het is voorgeladen met 20 videogames uit de tijdperk van natuurlijk de Playstation, je kan onder andere Tekken 3 verwachten, Ridge Racers en nog vele anderen. Maar was dit wel een logische keuze van Playstation om alvast 5 games aan te kondigen waar niet iedereen wild van wordt, of is dit een meesterplan om de games waar iedereen op zit te wachten pas later aan te kondigen, zodat ze meer mensen aantrekken. Vooralsnog zijn de reacties positief, en op de redactie zijn mensen al bereid om hem te pre-orderen.

Matige voorgeladen games voor nu

De games die aangekondigd zijn waren; Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 3 en Wild Arms. Op de website zeggen ze dat ze er binnenkort meer bekend gaan maken, en wij hopen natuurlijk op een Ape Escape of een Resident Evil. Maar voor nu weten wij er maar 5 en als ze er meer gaan aankondigen zullen we er geheid over praten. Voor nu zijn we reuze benieuwd of dit aanslaat en een succes wordt voor Sony. Vingers gekruist dat er dit keer wel genoeg exemplaren beschikbaar zijn voor de verkoop en niet zoals de NES mini.

De Playstation Classic is momenteel beschikbaar voor pre-order, aanschafprijs wordt €99,99 en je krijgt er 2 authentieke Playstation controllers bij met natuurlijk 20 voorgeladen games.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch